Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Onion (Allium cepa L.) and Garlic (Allium sativum L.) Essential Oils on the Aspergillus versicolor Growth and Sterigmatocystin Production
Назив: | Effects of Onion (Allium cepa L.) and Garlic (Allium sativum L.) Essential Oils on the Aspergillus versicolor Growth and Sterigmatocystin Production | Аутори: | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Lević, Jelena ; Tanackov, Ilija ; Tepić, Aleksandra ; Vujičić, Biserka ; Gvozdanović-Varga, Jelica | Година: | 2012 | Публикација: | Journal of Food Science | ISSN: | 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор | Издавач: | Hoboken: Wiley-Blackwell | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 77 br. 5 str. M278-M284 | DOI: | 10.1111/j.1750-3841.2012.02662.x | WoS-ID: | 000304811000021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84861335280 | PMID: | 22497489 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11795 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540867 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1063 |
Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
52
SCOPUSTM
SCOPUSTM
10
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
38
OpenCitations
OpenCitations
33
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.