Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibility of ketchup quality evaluation by sensory and instrumental methods
Назив: Possibility of ketchup quality evaluation by sensory and instrumental methods
Аутори: Pestorić, Mladenka  ; Belović, Miona  ; Škrobot, Dubravka  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  ; Kevrešan, Žarko  ; Pojić, Milica  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Rakita, Slađana  ; Cvetković, Biljana  
Година: 2015
Публикација: IV International Congress Engineering, Environment and Materials in Processing Industry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-18-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 490-495
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545266
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.