Резултати

еНаука >  Резултати >  Hemijski sastav, sadržaj holesterola i sastav masnih kiselina šaran (Cyprinus carpio) iz slobodnog izlova, poluintenzivnog i kaveznog sistema gajenja
Назив: Hemijski sastav, sadržaj holesterola i sastav masnih kiselina šaran (Cyprinus carpio) iz slobodnog izlova, poluintenzivnog i kaveznog sistema gajenja
Chemical composition, cholesterol content and fatty acid profiles of common carp (Cyprinus carpio) from free-catch, semi-intensive and cage system
Аутори: Ljubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Đorđević, Vesna  ; Trbović, Dejana K.  ; Vranić, Danijela G.  ; Novakov, Nikolina  ; Zoran, Mašić S. 
Година: 2013
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 1 str. 48-56
DOI: 10.5937/tehmesa1301048L
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545305
URL: http://www.inmesbgd.com/files/doc/casopis/radovi/2013_1_7.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.