Резултати
еНаука >
Резултати >
Hemijski sastav, sadržaj holesterola i sastav masnih kiselina šaran (Cyprinus carpio) iz slobodnog izlova, poluintenzivnog i kaveznog sistema gajenja
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Hemijski sastav, sadržaj holesterola i sastav masnih kiselina šaran (Cyprinus carpio) iz slobodnog izlova, poluintenzivnog i kaveznog sistema gajenja Chemical composition, cholesterol content and fatty acid profiles of common carp (Cyprinus carpio) from free-catch, semi-intensive and cage system |
Аутори: | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 1 str. 48-56 | DOI: | 10.5937/tehmesa1301048L | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545305 | URL: | http://www.inmesbgd.com/files/doc/casopis/radovi/2013_1_7.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.