Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein
Назив: Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana; Tea, Sedlar; Popović, Senka  
Година: 2015
Публикација: International Congress Engineering, Environment and Materials i Processing Industry
Издавач: Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Tehnološki fakultet, Zvornik, BiH, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-18-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 219-219
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/546096
URL: https: http://kongres.tfzv.org/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.