Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein
Назив: | Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein | Аутори: | Popović, Ljiljana ; Vaštag, Žužana; Tea, Sedlar; Popović, Senka | Година: | 2015 | Публикација: | International Congress Engineering, Environment and Materials i Processing Industry | Издавач: | Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Tehnološki fakultet, Zvornik, BiH, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-18-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 219-219 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/546096 | URL: | https: http://kongres.tfzv.org/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.