Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein
Naziv: Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein
Autori: Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana; Tea, Sedlar; Popović, Senka  
Godina: 2015
Publikacija: International Congress Engineering, Environment and Materials i Processing Industry
Izdavač: Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Tehnološki fakultet, Zvornik, BiH, Bosna i Hercegovina
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-99955-81-18-3 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 219-219
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/546096
URL: https: http://kongres.tfzv.org/
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.