Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus
Назив: Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija 
Година: 2010
Публикација: 2. Simpozijum ''Bezbednost i kvalitet namirnica animalnog porekla''
Издавач: Fakultet veterinarske medicine, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 101-113
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560518
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.