Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus
Назив: | Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus | Аутори: | Tomović, Vladimir ; Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija | Година: | 2010 | Публикација: | 2. Simpozijum ''Bezbednost i kvalitet namirnica animalnog porekla'' | Издавач: | Fakultet veterinarske medicine, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 101-113 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560518 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.