Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus
Naziv: Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus
Autori: Tomović, Vladimir  ; Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija 
Godina: 2010
Publikacija: 2. Simpozijum ''Bezbednost i kvalitet namirnica animalnog porekla''
Izdavač: Fakultet veterinarske medicine, Beograd, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 101-113
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560518
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.