Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus
Naziv: | Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus | Autori: | Tomović, Vladimir ; Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija | Godina: | 2010 | Publikacija: | 2. Simpozijum ''Bezbednost i kvalitet namirnica animalnog porekla'' | Izdavač: | Fakultet veterinarske medicine, Beograd, Srbija | Tip rezultata: | Konferencijski rad | Kolacija: | str. 101-113 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560518 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.