Резултати

еНаука >  Резултати >  Promene kvaliteta jestivih rafinisanih ulja tokom čuvanja, II. Deo: Sastav masnih kiselina i nutritivna vrednost
Назив: Promene kvaliteta jestivih rafinisanih ulja tokom čuvanja, II. Deo: Sastav masnih kiselina i nutritivna vrednost
Аутори: Kuč R; Dimić Etelka; Demković S; Vujačić Lj; Tešanović Dragan
Година: 2003
Публикација: Uljarstvo - Journal of edible oil industry
ISSN: 0351-9503 Uljarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 3-4 str. 33-36
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=11019&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/595807
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.