Резултати
еНаука >
Резултати >
Promene kvaliteta jestivih rafinisanih ulja tokom čuvanja, II. Deo: Sastav masnih kiselina i nutritivna vrednost
Назив: | Promene kvaliteta jestivih rafinisanih ulja tokom čuvanja, II. Deo: Sastav masnih kiselina i nutritivna vrednost | Аутори: | Kuč R; Dimić Etelka; Demković S; Vujačić Lj; Tešanović Dragan | Година: | 2003 | Публикација: | Uljarstvo - Journal of edible oil industry | ISSN: | 0351-9503 Uljarstvo Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 34 br. 3-4 str. 33-36 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=11019&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/595807 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.