Резултати

еНаука >  Резултати >  Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite
Назив: Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan
Година: 2021
Публикација: Journal of food processing and preservation (e15786)
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 10
DOI: 10.1111/jfpp.15786
WoS-ID: 000680242700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85111821051
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:283
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605207
https://unilib.phaidrabg.rs/o:2113
https://unilib.phaidrabg.rs/o:417
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.