Резултати
еНаука >
Резултати >
Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite
Назив: | Caraway (Carum carvi L.) essential oil improves quality of dry- fermented sausages produced with different levels of sodium nitrite | Аутори: | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanaskov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Đorđević, Vesna ; Parunović, Nenad ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan | Година: | 2021 | Публикација: | Journal of food processing and preservation (e15786) | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 46 br. 10 | DOI: | 10.1111/jfpp.15786 | WoS-ID: | 000680242700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85111821051 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:283 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605207 https://unilib.phaidrabg.rs/o:2113 https://unilib.phaidrabg.rs/o:417 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.