Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of starch as an edible coating material on the process of osmotic dehydration of carrot in saccharose solution and sugar beet molasses
Назив: Effect of starch as an edible coating material on the process of osmotic dehydration of carrot in saccharose solution and sugar beet molasses
Аутори: Lević, Ljubinko B. ; Koprivica, Gordana B. ; Mišljenović, Nevena M. ; Filipčev, Bojana V.  ; Šimurina, Olivera D.  ; Kuljanin, Tatjana A. 
Година: 2008
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Faculty of Tehnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. Vol. 39 str. 29-36
VBS COBISS: 191748108
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/191748108#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/646673
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.