Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of starch as an edible coating material on the process of osmotic dehydration of carrot in saccharose solution and sugar beet molasses
Назив: | Effect of starch as an edible coating material on the process of osmotic dehydration of carrot in saccharose solution and sugar beet molasses | Аутори: | Lević, Ljubinko B. ; Koprivica, Gordana B. ; Mišljenović, Nevena M. ; Filipčev, Bojana V. ; Šimurina, Olivera D. ; Kuljanin, Tatjana A. | Година: | 2008 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Faculty of Tehnology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. Vol. 39 str. 29-36 | VBS COBISS: | 191748108 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/191748108#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/646673 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.