Results

eNauka >  Results >  Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста
Title: Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста
Authors: Dodić, Jelena  ; Popov, Stevan ; Dodić, Siniša  ; Ranković, Jovana  
Issue Date: 2007
Publication: Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac
ISSN: 0352-6542 Zbornik radova - Tehnološki fakultet u Leskovcu Search Idenfier
Publisher: Leskovac : Tehnološki fakultet
Type: Article
Collation: br. 16 str. 134-141
VBS COBISS: 162089996
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162089996#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/654654
URL: https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%265200&page=12&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d5200
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.