Results
eNauka >
Results >
Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Title: | Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста | Authors: | Dodić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Issue Date: | 2007 | Publication: | Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac | ISSN: | 0352-6542![]() ![]() |
Publisher: | Leskovac : Tehnološki fakultet | Type: | Article | Collation: | br. 16 str. 134-141 | VBS COBISS: | 162089996 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162089996#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/654654 |
URL: | https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%265200&page=12&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d5200 | M-category: | Mp. category will be shown later |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.