Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста | Autori: | Dodić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2007 | Publikacija: | Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac | ISSN: | 0352-6542![]() ![]() |
Izdavač: | Leskovac : Tehnološki fakultet | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | br. 16 str. 134-141 | VBS COBISS: | 162089996 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162089996#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/654654 |
URL: | https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%265200&page=12&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d5200 | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.