Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста
Naziv: Утицај додатка ксантана и гуар гуме на боју коре и средине хлеба добијеног од замрзаваног хлебног теста
Autori: Dodić, Jelena  ; Popov, Stevan ; Dodić, Siniša  ; Ranković, Jovana  
Godina: 2007
Publikacija: Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac
ISSN: 0352-6542 Zbornik radova - Tehnološki fakultet u Leskovcu Pretraži identifikator
Izdavač: Leskovac : Tehnološki fakultet
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: br. 16 str. 134-141
VBS COBISS: 162089996
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162089996#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/654654
URL: https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%265200&page=12&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d5200
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.