Резултати
еНаука >
Резултати >
Uporedo ispitivanje kvaliteta kavurme proizvedene na tradicionalni način i u industrijskim uslovima
Назив: | Uporedo ispitivanje kvaliteta kavurme proizvedene na tradicionalni način i u industrijskim uslovima | Аутори: | Kurćubić, Vladimir ; Mašković, Pavle ; Kitić, Violeta | Година: | 2019 | Публикација: | Zbornik radova - XXIV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 15-16. mart 2019. godine | Издавач: | Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 797-802 | VBS COBISS: | 525026197 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/525026197#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/679804 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.