Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of sourdough on the fermentation of dough pieces and quality of bread made with rye flour
Назив: Effect of sourdough on the fermentation of dough pieces and quality of bread made with rye flour
Аутори: Djukic, Dragutin; Radovic, Milorad; Mandic, Leka  ; Veskovic-Moracanin, Slavica  
Година: 2014
Публикација: Journal of Hygienic Engineering and Design
ISSN: 1857-8489 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 str. 37-43
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762724
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.