Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of sourdough on the fermentation of dough pieces and quality of bread made with rye flour
Назив: | Effect of sourdough on the fermentation of dough pieces and quality of bread made with rye flour | Аутори: | Djukic, Dragutin; Radovic, Milorad; Mandic, Leka ; Veskovic-Moracanin, Slavica | Година: | 2014 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 7 str. 37-43 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762724 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.