Резултати

еНаука >  Резултати >  Beef and plant-based burgers' mastication parameters depend on texture rather than on serving conditions
Назив: Beef and plant-based burgers' mastication parameters depend on texture rather than on serving conditions
Аутори: Ilic, Jovan  ; Djekic, Ilija  ; Tomasevic, Igor  ; van den Berg, Marco; Oosterlinck, Filip
Година: 2023
Публикација: Journal of Texture Studies
Journal of Texture Studies
ISSN: 0022-4901 Journal of Texture Studies Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 3 str. 440-445
DOI: 10.1111/jtxs.12763
WoS-ID: 000980167800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85156206178
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6345
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/764184
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.