Резултати
еНаука >
Резултати >
Beef and plant-based burgers' mastication parameters depend on texture rather than on serving conditions
Назив: | Beef and plant-based burgers' mastication parameters depend on texture rather than on serving conditions | Аутори: | Ilic, Jovan ; Djekic, Ilija ; Tomasevic, Igor ; van den Berg, Marco; Oosterlinck, Filip | Година: | 2023 | Публикација: | Journal of Texture Studies Journal of Texture Studies |
ISSN: | 0022-4901 Journal of Texture Studies Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 3 str. 440-445 | DOI: | 10.1111/jtxs.12763 | WoS-ID: | 000980167800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85156206178 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6345 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/764184 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.