Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of selected factors on rheological and textural properties of probiotic yoghurt
Назив Effects of selected factors on rheological and textural properties of probiotic yoghurt
Utjecaj odabranih čimbenika na reološka i teksturalna svojstva probiotičkog jogurta
Аутори: Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija ; Glušac, Jovana; Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Đurđević-Milošević, Dragica; Ranogajec, Marjan  
Година: 2011
Публикација: Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 1 str. 92-101
Scopus-ID: 2-s2.0-79953225890
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767945
URL: https://hrcak.srce.hr/65208
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.