Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of selected factors on rheological and textural properties of probiotic yoghurt
Назив : | Effects of selected factors on rheological and textural properties of probiotic yoghurt Utjecaj odabranih čimbenika na reološka i teksturalna svojstva probiotičkog jogurta |
Аутори: | Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija ; Glušac, Jovana; Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Đurđević-Milošević, Dragica; Ranogajec, Marjan | Година: | 2011 | Публикација: | Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Издавач: | Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 61 br. 1 str. 92-101 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79953225890 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767945 | URL: | https://hrcak.srce.hr/65208 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vukic, Vladimir | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
1
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.