Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant potential of essential oils in fresh turkey sausages
Назив: Antioxidant potential of essential oils in fresh turkey sausages
Аутори: Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Vidaković, Stefan; Gnip, Aljoša; Županjac, Miloš  ; Savanović, Danica; Škaljac, Snežana  ;
Година: 2023
Публикација: FLEISCHWIRTSCHAFT
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft
Издавач: Frankfurt Main : Deutscher Fachverlag GMBH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 103 br. 4 str. 90-94
WoS-ID: 000982135000096
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/807889
Пројекат: BioUtilize - Novel extracts and bioactive compounds from underutilized resources for high-value applications
Government of AP Vojvodina: "Control of smoking process for safety improvement of meat products from
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.