Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-chemical characteristics of filler additives from sugarbeet for application in the production of bread and cookies
Назив: Physico-chemical characteristics of filler additives from sugarbeet for application in the production of bread and cookies
Аутори: Gyura, Julianna F ; Seres, Zita I  ; Sakac, Marijana B  ; Misan, Aleksandra C  
Година: 2009
Публикација: ZUCKERINDUSTRIE
ISSN: 0344-8657 Zuckerindustrie Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 134 br. 9 str. 593-600
WoS-ID: 000271522900003
Scopus-ID: 2-s2.0-70350320583
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/810428
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11489
Пројекат: Ministry of Science and Technology, Republic of Serbia [20023]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.