Резултати
еНаука >
Резултати >
Physico-chemical characteristics of filler additives from sugarbeet for application in the production of bread and cookies
Назив: | Physico-chemical characteristics of filler additives from sugarbeet for application in the production of bread and cookies | Аутори: | Gyura, Julianna F ; Seres, Zita I ; Sakac, Marijana B ; Misan, Aleksandra C | Година: | 2009 | Публикација: | ZUCKERINDUSTRIE | ISSN: | 0344-8657 Zuckerindustrie Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 134 br. 9 str. 593-600 | WoS-ID: | 000271522900003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-70350320583 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/810428 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11489 |
Пројекат: | Ministry of Science and Technology, Republic of Serbia [20023] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
4
SCOPUSTM
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.