Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the products of Kombucha fermentation on sucrose and molasses
Назив: Comparison of the products of Kombucha fermentation on sucrose and molasses
Аутори: Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva ; Đurić, Mirjana  
Година: 2008
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 106 br. 3 str. 1039-1045
DOI: 10.1016/j.foodchem.2007.07.020
WoS-ID: 000250069900022
Scopus-ID: 2-s2.0-34548526769
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14565
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823742
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

94
SCOPUSTM
58
OpenCitations
73
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.