Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages
Назив: Effect of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages
Аутори: Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Faruk Čaklovica; Smajlović, Muhamed; Alagić, Davor; Lidija Kozačinski; Gasparik Reichardt Judith
Година: 2006
Публикација: Meso, Vol. VII (2006) svibanj - lipanj br. 3
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852876
URL: https://hrcak.srce.hr/file/34856
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.