Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages
Назив: | Effect of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages | Аутори: | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ; Faruk Čaklovica; Smajlović, Muhamed; Alagić, Davor; Lidija Kozačinski; Gasparik Reichardt Judith | Година: | 2006 | Публикација: | Meso, Vol. VII (2006) svibanj - lipanj br. 3 | Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852876 | URL: | https://hrcak.srce.hr/file/34856 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Vesković-Moračanin, Slavica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.