Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions
Назив: Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions
Аутори: Katona, Jaroslav  ; Dokić, Petar ; Dokić, Ljubica  ; Stojanović, Zorica  ; Hadnađev, Miroslav  
Година: 2007
Публикација: Knjiga radova, 45. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad 25-26. januar 2007.
Издавач: Beograd: Srpsko hemijsko društvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-032-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 205-208
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862599
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Stojanović, Zorica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.