Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions
Naziv: Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions
Autori: Katona, Jaroslav  ; Dokić, Petar ; Dokić, Ljubica  ; Stojanović, Zorica  ; Hadnađev, Miroslav  
Godina: 2007
Publikacija: Knjiga radova, 45. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad 25-26. januar 2007.
Izdavač: Beograd: Srpsko hemijsko društvo
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7132-032-0 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 205-208
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862599
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Stojanović, Zorica
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.