Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions | Autori: | Katona, Jaroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2007 | Publikacija: | Knjiga radova, 45. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad 25-26. januar 2007. | Izdavač: | Beograd: Srpsko hemijsko društvo | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7132-032-0![]() ![]() |
Kolacija: | str. 205-208 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862599 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz KNR-a) Stojanović, Zorica | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.