Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions | Аутори: | Katona, Jaroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Knjiga radova, 45. Savetovanje Srpskog hemijskog društva, Novi Sad 25-26. januar 2007. | Издавач: | Beograd: Srpsko hemijsko društvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-032-0![]() ![]() |
Колација: | str. 205-208 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862599 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Stojanović, Zorica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.