Резултати
еНаука >
Резултати >
Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate
Назив: | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate | Аутори: | Lončarević, Ivana ; Stožinić, Milica ; Pajin, Biljana ; Nikolić, Ivana ; Petrović, Jovana ; Šojić, Branislav ; Zarić, Danica | Година: | 2023 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 00 str. 32-32 | DOI: | 10.5937/ffr0-46552 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85180998619 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/864100 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7075 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Stožinić, Milica | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.