Резултати

еНаука >  Резултати >  The Influence of Innovative and Traditional Cabernet Sauvignon Winemaking Technology and Wine Aging on Stilbenes and Other Polyphenolic Compounds
Назив: The Influence of Innovative and Traditional Cabernet Sauvignon Winemaking Technology and Wine Aging on Stilbenes and Other Polyphenolic Compounds
Аутори: Petrović, Aleksandar; Živković, Nikolina  ; Torović, Ljilja  ; Ana Bukarica; Nikolić, Vladan; Cvejić, Jelena  ; Ljiljana Gojkovic-Bukarica  
Година: 2023
Публикација: preprints.org > biology and life sciences > food science and technology
Тип резултата: Остало
DOI: 10.20944/preprints202311.1624.v1
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/875174
URL: https://www.preprints.org/manuscript/202311.1624/v1
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Cvejić, Jelena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.