Резултати
еНаука >
Резултати >
The Influence of Innovative and Traditional Cabernet Sauvignon Winemaking Technology and Wine Aging on Stilbenes and Other Polyphenolic Compounds
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The Influence of Innovative and Traditional Cabernet Sauvignon Winemaking Technology and Wine Aging on Stilbenes and Other Polyphenolic Compounds | Аутори: | Petrović, Aleksandar; Živković, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | preprints.org > biology and life sciences > food science and technology | Тип резултата: | Остало | DOI: | 10.20944/preprints202311.1624.v1 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/875174 | URL: | https://www.preprints.org/manuscript/202311.1624/v1 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Cvejić, Jelena | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.