Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Packaging Material Type, Storage Time and Lipid Content on Phthalate Migration in Smoked Fish Meat

Назив: | Effects of Packaging Material Type, Storage Time and Lipid Content on Phthalate Migration in Smoked Fish Meat | Аутори: | Đurić, Boban; Kartalović, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Applied Sciences-Basel | ISSN: | 2076-3417![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 4 str. 1-9 | DOI: | 10.3390/app14041660 | WoS-ID: | 001168361400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85192501520 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900147 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/759 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Kartalović, Brankica | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.