Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Packaging Material Type, Storage Time and Lipid Content on Phthalate Migration in Smoked Fish Meat
Назив: Effects of Packaging Material Type, Storage Time and Lipid Content on Phthalate Migration in Smoked Fish Meat
Аутори: Đurić, Boban; Kartalović, Brankica  ; Habschied, Kristina; Novakov, Nikolina  ; Vranešević, Jelena  ; Brkić, Boris  ; Mastanjević, Krešimir
Година: 2024
Публикација: Applied Sciences
ISSN: 2076-3417 Applied Sciences-Basel Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 4 str. 1-9
DOI: 10.3390/app14041660
WoS-ID: 001168361400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85192501520
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900147
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Kartalović, Brankica
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.