Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of prebiotic enriched maple syrup through enzymatic conversion of sucrose into fructo-oligosaccharides
Назив: Production of prebiotic enriched maple syrup through enzymatic conversion of sucrose into fructo-oligosaccharides
Аутори: Veljković, Milica  ; Banjanac, Katarina  ; Milivojević, Ana  ; Ćorović, Marija  ; Simović, Milica  ; Bezbradica, Dejan  
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 449 str. 139180
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.139180
WoS-ID: 001223807900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85189526641
PMID: 38579650
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7425
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7425
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905719
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
PrIntPrEnzy - Prebiotics for functional food and bioactive cosmetics produced in intensified enzymatic processes
TwinPrebioEnz - Twinning for intensified enzymatic processes for production of prebiotic-containing functional food and bioactive cosmetics
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

1
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.