Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the fermentation process on white cabbage bioactive compounds – study of polyphenols, l-ascorbic acid and organic acids
Назив: The influence of the fermentation process on white cabbage bioactive compounds – study of polyphenols, l-ascorbic acid and organic acids
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Šimurina, Olivera  ; Nježić, Zvonko  ; Ubiparip, Samek Dragana  ; Ilić, Nebojša  
Година: 2023
Публикација: International Congress “Engineering, Environment and Materials in Process Industry“, 8, Jahorina, Bosna i Hercegovina, 2023, 20. mar - 23. mar
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-44-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 143-143
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917802
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.