Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the fermentation process on white cabbage bioactive compounds – study of polyphenols, l-ascorbic acid and organic acids
Назив: | The influence of the fermentation process on white cabbage bioactive compounds – study of polyphenols, l-ascorbic acid and organic acids | Аутори: | Cvetković, Biljana ; Filipčev, Bojana ; Jevtić-Mučibabić, Rada ; Šimurina, Olivera ; Nježić, Zvonko ; Ubiparip, Samek Dragana ; Ilić, Nebojša | Година: | 2023 | Публикација: | International Congress “Engineering, Environment and Materials in Process Industry“, 8, Jahorina, Bosna i Hercegovina, 2023, 20. mar - 23. mar | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-44-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 143-143 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/917802 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.