Резултати

еНаука >  Резултати >  ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS
Назив: ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS
Аутори: Popović, Nikola  ; Veljović, Katarina  ; Dinić, Miroslav  ; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Radojević, Dušan  ; Živković, Milica  ; Golić, Nataša  
Остала ауторства: Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana
Година: 2024
Публикација: INTERNATIONAL UNIFood Conference
Издавач: Belgrade : University, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: vol. 3 str. 16-16
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2415
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926859
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2495
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
Lagendairy project financed by SAIGE
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца