Резултати
еНаука >
Резултати >
ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS
Назив: | ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS | Аутори: | Popović, Nikola ; Veljović, Katarina ; Dinić, Miroslav ; Terzić-Vidojević, Amarela ; Radojević, Dušan ; Živković, Milica ; Golić, Nataša | Остала ауторства: | Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana | Година: | 2024 | Публикација: | INTERNATIONAL UNIFood Conference | Издавач: | Belgrade : University, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 3 str. 16-16 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2415 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926859 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2495 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) Lagendairy project financed by SAIGE |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |