Rezultati
eNauka >
Rezultati >
ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS
Naziv: | ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS | Autori: | Popović, Nikola ; Veljović, Katarina ; Dinić, Miroslav ; Terzić-Vidojević, Amarela ; Radojević, Dušan ; Živković, Milica ; Golić, Nataša | Ostala autorstva: | Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana | Godina: | 2024 | Publikacija: | INTERNATIONAL UNIFood Conference | Izdavač: | Belgrade : University, Faculty of Agriculture | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7834-438-1 Pretraži identifikator | Kolacija: | vol. 3 str. 16-16 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2415 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926859 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2495 |
Projekat: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) Lagendairy project financed by SAIGE |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |