Rezultati

eNauka >  Rezultati >  ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS
Naziv: ENHANCING GUT HEALTH AND LONGEVITY THROUGH NOVEL STARTER CULTURES IN FERMENTED PRODUCTS
Autori: Popović, Nikola  ; Veljović, Katarina  ; Dinić, Miroslav  ; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Radojević, Dušan  ; Živković, Milica  ; Golić, Nataša  
Ostala autorstva: Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana
Godina: 2024
Publikacija: INTERNATIONAL UNIFood Conference
Izdavač: Belgrade : University, Faculty of Agriculture
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7834-438-1 Pretraži identifikator
Kolacija: vol. 3 str. 16-16
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2415
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926859
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2495
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
Lagendairy project financed by SAIGE
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca