Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Назив: Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Enzymatic modification of wheat gluten in order to decrease its allergenicity and improve its functional properties
Аутори: Gazikalović, Ivana V.  
Ментор: Knežević-Jugović, Zorica  
Остала ауторства: Mijin, Dušan  ; Mijalković, Jelena  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Žilić, Slađana  
Година: 2024
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7563
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929891
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца