Резултати
еНаука >
Резултати >
Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Назив: | Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava Enzymatic modification of wheat gluten in order to decrease its allergenicity and improve its functional properties |
Аутори: | Gazikalović, Ivana V. | Ментор: | Knežević-Jugović, Zorica | Остала ауторства: | Mijin, Dušan ; Mijalković, Jelena ; Vukašinović-Sekulić, Maja ; Žilić, Slađana | Година: | 2024 | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7563 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929891 |
Пројекат: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |