Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Naziv: Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Enzymatic modification of wheat gluten in order to decrease its allergenicity and improve its functional properties
Autori: Gazikalović, Ivana V.  
Mentor: Knežević-Jugović, Zorica  
Ostala autorstva: Mijin, Dušan  ; Mijalković, Jelena  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Žilić, Slađana  
Godina: 2024
Izdavač: Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet
Tip rezultata: Doktorska disertacija
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7563
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929891
Projekat: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca