Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Naziv: | Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava Enzymatic modification of wheat gluten in order to decrease its allergenicity and improve its functional properties |
Autori: | Gazikalović, Ivana V. | Mentor: | Knežević-Jugović, Zorica | Ostala autorstva: | Mijin, Dušan ; Mijalković, Jelena ; Vukašinović-Sekulić, Maja ; Žilić, Slađana | Godina: | 2024 | Izdavač: | Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet | Tip rezultata: | Doktorska disertacija | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7563 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929891 |
Projekat: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU |
M-kategorija: | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |