Results

eNauka >  Results >  Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Title: Enzimska modifikacija pšeničnog glutena u cilju smanjenja njegove alergenosti i poboljšanja funkcionalnih svojstava
Enzymatic modification of wheat gluten in order to decrease its allergenicity and improve its functional properties
Authors: Gazikalović, Ivana V.  
Supervisor: Knežević-Jugović, Zorica  
Other contributors: Mijin, Dušan  ; Mijalković, Jelena  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Žilić, Slađana  
Issue Date: 2024
Publisher: Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet
Type: Doctoral theses
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7563
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929891
Project: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
EUREKA E! 13082 BIOFLOSBAKE-LAVGLU
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License