Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blends
Назив: Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blends
Аутори: Ćirković, Aleksandra  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Šimurina, Olivera  ; Žarković, Branka ; Demin, Mirjana A.  
Година: 2021
Публикација: 2nd International UNIfood Conference, University of Belgrade
Издавач: University of Belgrade, Studentski trg 1 11000 Belgrade
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 170-170
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950274
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7379
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf
Пројекат: info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS//  
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Ćirković, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.